Política de venda

Enviaments i devolucions

Enviament de la comanda

Les comandes es lliuraran dins dels 2 dies hàbils següents a la recepció del pagament, a  través de l’empresa de missatgeria. Les entregues es realitzen al llarg del dia i abans de les 19h. Les tarifes es refereixen a enviaments a tota la Península. Per enviaments a altres destins, si us plau, contacteu amb nosaltres per consultar tarifes.

Tots els enviaments estan assegurats.

No s’aplicaran despeses d’enviament en comandes superiors a 20€.

Devolucions

Els clients podran realitzar la devolució o el canvi d’una comanda dins dels 30 dies naturals posteriors a la recepció de la mateixa. Per acceptar canvis o devolucions, el producte ha d’estar sense usar i en perfecte estat, conservant les etiquetes originals. Ens reservem el dret de no admetre devolucions fora del termini establert o d’articles que no estiguin en el mateix estat en el que es van rebre.

Les despeses d’enviament de devolucions aniran a càrrec del client. A Micuxú ens farem càrrec de les despeses de missatgeria quan es tracti d’una devolució d’un producte defectuós o equivocat per part nostra.

En cas de devolució, s’abonarà l’import de l’article després de la recepció i d’haver comprovat que estigui en bones condicions.

L’import es tornarà mitjançant la mateixa modalitat de pagament amb la qual es va efectuar el pagament al formalitzar la compra.

Pagament segur

A la nostra botiga online és possible efectuar amb tarja de dèbit/crèdit.

La seguretat dels pagaments a la nostra botiga està garantida pel certificat digital de seguretat SSL.

Les dades de pagament dels clients es transfereixen de forma segura a les passarel·les de pagament. Ni nosaltres ni ningú més hi tenim accés.